TÉLEN IS AZ ELSŐ A DOLGOZÓINK VÉDELME

Értelemszerűen a hideg beköszöntével a melegebb téli munkavédelmi ruhákat kell elővennünk. Érdemes, mint mindben, itt is a minőségi terméket választani.

A munkavégzés során nem mindegy mennyire tart melegen a ruha, mennyire kényelmes annak viselete, engedi át a vizet vagy akár a szelet.

A téli hónapokban, mikor könnyen fagypont alá is mehet a hőmérséklet akár napközben is, fontos hogy munkatársainknak biztosítani tudjuk a réteges öltözés lehetőségét.

Fontos dologzóink védelme, hiszen amúgy is jönnek a sok betegséget hozó hónapok, ami miatt sok hiányzás pótlásával kell szembenézni a munkáltatóknak, a nem megfelelő munkaruha biztosításából adódó megfázásokból adódó betegségeket, így már jobb mindenképpen elkerülni.

Pulóver, mellény ideális választás lehet, ha egy kis plusz melegséget akarunk biztosítani, amit a nap folyamán a hőmérséklet ingadozásának megfelelően fel – le lehet venni. Bármilyen munkafolyamatról is legyen szó, a réteges öltözés biztosítása nélkülözhetetlen ezekben a hónapokban.

A jó minőségű munkaruha egész nap megfelelő melegséget tudod biztosítani számunkra. Érdemes vízhatlan dzsekit és nadrágot vásárolni ebben az időszakban, hogy ha esik az eső, havas eső, fúj a szél, kollégáink továbbra is véde legyenek. Fontos a védelmük, hogy ne ázzanak, fagyjanak át a munkavégzés során. Célszerű több rövidebb munkaközi szünetet beiktatni az ilyen időszakban és biztosítani meleg italt számunkra, ezzel is védve őket a meghüléstől.

A megfelelő lábbeli választása a hideg ellen az egyik legfontosabb dolog. Az ember kezei, lábai, feje tudod a leghamarabb áthülni. Illetve télen a faggyal is számolnunk kell, ezért érdemes olyan cipőket választanunk, amelyek csúszásgátlással is fel vannak szerelve. A téli bélés ezekben a napokban elkerülhetetlenek. Melegebb zokni választása is célszerű pluszban, ha valaki nehezebben viseli a hideget.

A kényelmi szempontok mellett fontos megemlítenünk, hogy biztonság érdekében a téli, sötétebb napokban megköveteli a jól láthatósági kiegészítőket. Üzletünkben talál LED-es sapkákat, fényvisszerővel ellátott, vízhatlan kabátokat, nadrágokat, nyakba akasztható láthatósági eszközöket, stb. . Fontos, hogy jól láthatóvá tegyünk munkatársainkat a munkavégzések során. Kerüljük el a balaseteket, ilyenkor is.

A fent említett kategóriákban széles választékban tartunk mindenfajta munkaruhát és kiegészítőt, így érdemes körbenéznie nálunk!

Ha termékünk felkeltette az érdeklődésedet, árajánlatot szeretnél kérni, kérlek keress minket az alábbi elérhetőségeken:

📲 Írj privát üzenetet

📧: zsoldosmunkaruha@gmail.com

☎️: (20) 470 3948

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük