Munkavédelmi kesztyűk védelmi szintjei – Egyéb védelmi kesztyűk
Munkavédelmi kesztyűk védelmi szintjei – Egyéb védelmi kesztyűk
CE FOOD SAFE – A védőkesztyűk olyan anyagból készülhetnek, melyek nem adhatják át alkotórészeiket az élelmiszereknek. (EC1935/2004)
Védőkesztyűk vegyszerek és mikroorganizmusok ellen – EN ISO 374-1:2016
- A kémiai kockázatokra vonatkozó terminológiai és teljesítmény követelmények.
Egyszer használatos kesztyűk.
- A felhasználói igényeknek megfelelően a kényelem és a védelem szem előtt tartásával kell választani. Típusaik a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek egészségügyi, élelmiszeripari és általános ipari felhasználók részére. Minden típus rendelkezik minőségellenőrzési rendszer minősítéssel és EN minősítéssel, nem steril CE jellel ellátva.
Védőkesztyűk – Kézi láncfűrész használata esetén
- A kesztyű ellenáll a kézi láncfűrésszel történő vágásnak az EN381-4 szabványban a leírtak szerint. A kiválasztás szempontjából és a használatról a gyártónak nyilatkoznia kell.